Biografija

BIOGRAFIJA

Iskustvo i uspesi

Master inženjer mašinstva Dejan Vukojević, rodjen 21.11.1981. godine. Kontakt sa oružjem u nekom profesionalnom obliku počinje 1999. godine kada je otišao u Vojnu Školu. Kasnije po završetku Vojne Škole u profesionalnoj službi, koja uspešno traje skoro dve decenije, susretao se sa skoro svim vrstama oružja. Međutim, najveću pažnju mu je privukao pistolj. Na početku službe bio je u prilici da se bavi streljaštvom, gde je postigao zapažene rezultate: 2010. godine treće mesto a 2011. prvo mesto na nivou Vojske Srbije.

Takođe te 2011. godine proglašen je i za sportistu Vojske Srbije i sportistu grada Požarevca. Od 2007. godine je počeo aktivno da se bavi instruktorskim radom i pripremom ekipa za razna streljačka takmičenja u Vojsci Srbije, koja su rezultirala prvim mestima na ekipnim takmičenjima na nivou Vojske Srbije. Negde od 2005. godine, na poziv predsednika i glavnog instruktora kluba za praktično streljastvo GROM iz Požarevac, gospodina Željka Vujčića, počinje da se aktivno bavim praktičnim streljaštvom, gde pronalazi svoje mesto u svetu streljaštva.

Od 2006. godine počinje profesionalno da se bavi IPSC-om, gde se takmiči i dan danas. Najbolji rezultati koje je postigao na IPSC takmičenjima su: prvak države u disciplini „Produkcija”, tada postaju i timski prvaci drzave u disciplini „Produkcija”.  

 Njegovo prvo iskustvo u reprezentaciji Srbije bilo je Evropsko prvenstvo u bazi SAJ-a 2009. godine. 

Paralelno sa individualnim uspehom, gradi i definiše instruktorski rad, koji u značajnoj meri pomaže timu da uspe u ostvarivanju ovih rezultata. 2010. godine, pozvan je od strane gospodina Petra Pantića u nacionalni tim Srbije, gde i danas nastupa.

 

Nakon toga, 2011. godine učestvovao je na Svetskom prvenstvu na ostrvu Rodos, gde je učesće uzelo 64 reprezentacije. Kasnije 2013. godine učestvovao je i na Evropskom prvenstvu u Portugalu. Sve su ovo neopisiva iskustva, prilika da vidi i puca u društvu svetskih i evropskih šampiona, kao sto su Ljubiša Momčilović, Adam Tik, Erik Graufel, Džeri Mikulek, Tod Džeret itd. Iskustva stečena na ovim takmičenjima, stalno prenosi na svoje prijatelje i njegov tim SHOOTING ACADEMY DEJAN VUKOJEVIĆ. U svojoj pucačkoj karijeri učestvovao je na raznim evropskim takmičenjima, GECO Open(Mađarska), Extream Open(Češka Republika), Duklej(Crna Gora), Delta Open(Srbija) i drugim…

SERTIFIKATI

Predrag Vasić

Dipl. pravn. krim. Predrag Vasic, rodjen 18.03.1988. godine Kao učenik osnovne škole se prvi put sreće sa borilačkim veštinama, krenuo je sa tradicionalnim Aikidoom. Ovde se radja prva ljubav, to je ona prema borilačkim veštimama. Sa 16 godina kreće sa aktivnim treninzima Kung Fu-a, zatim se sa 18 vraća Aikidou, ovog puta je to bio Realni Aikido. Dve godine paralelno trenira Ninjutsu i Wing Chun sa privatnim trenerom i Realni Aikido u klubu. Privatne treninge je zamenio Soko Combat System-om, gde u kombinaciji trenira i Realni Aikido.

 Trenerskim poslom kreće da se bavi sa 22 godine, obuka polaznika i naprednih vežbača je bio njegov zadatak i pre majstorskog zvanja. Crni pojas u Realnom Aikido-u stiče sa 23 godine. Godinu dana posle toga diplomira na Pravnom fakultetu, smer za pravo i kriminalistiku. Tokom obuke vežbača, ulaganja u znanje, Vasić je učesnik velikog broja seminara, prezentacija i manifestacija sportskog i humanitarnog karaktera, u zemlji i inostranstvu. Jedan o tih seminara je i učešće na seminaru Svetske Kuće Slavnih (Hall Of Fame), na Vojnoj akademiji. Dvadeset pet godina je imao kada je imenovan za instruktora Soko Combat System-a. Organizator je seminara samoodbrane za žene, ujedno i predavač iz oblasti bezbednosti na ulici, preventive i represije kod napada. Tada se javlja želja za praktičnim streljaštvom, gde kreće njegov put kao put strelca. Tri godine posle početka, počinje njegova priprema za I. P. S. C. takmičenja. Crni pojas 2. dan u Sistemu Samoodrane Realni Aikido stiče na polaganju 2016. 2018. godine na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, stiče zvanje Operativnog trenera praktičnog streljaštva. Počinju i prve medalje za njega kao pojedinca i kao člana tima. Instruktor borilačkih veština i Praktičnog Streljaštva u Akademiji Dejana Vukojevića postaje sa 30 godina. 

Njegov rad se ne zaustavlja ovde, konstantno učenje, usavršavanje i nadogradnja postojećeg znanja su njegov podstrek u daljem periodu.

Udjite u svet praktičnog streljaštva.

Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem mejla.

Telefon:

Adresa:

Hajduk Veljkova 63, Požarevac