Naučite da bezbedno rukujete oružjem, preživite u prirodi i odbranite se od napadača

PRIHVATI IZAZOV

PRIJAVI SE
Akademija Dejan Vukojevic Akademija Dejan Vukojevic

Dobrodošli u "Shooting academy Dejan Vukojević"

Upoznajte se sa jednom od najatraktivnijih i najdinamičnijih sportskih disciplina i naučite da bezbedno rukujete oružjem. 

Naučite kako da odbranite sebe i svoje bližnje kroz intenzivan kurs samoodbrane od napadača. 

Upustite se u avanturu i okusite dah divljine kroz učenje veština preživljavanja u prirodi.

Najbolja sportska ekipa i najbolji sportista grada Požarevca

Sportski savez Požarevca i nedeljnik “Reč naroda” je i ove godine dodelio priznanja najboljim sportskim ekipama i najboljim sportistima. Među njima se tradicionalno našla i naša akademija zajedo sa našim najboljim takmičarom Predragom Vasićem.

Predrag Vasić je porglašen za najboljeg sportistu seniora, a Shooting academy “Dejan Vukojević” za najbolju seniorsku ekipu grada.

Hvala gradu Požarvcu na pruženoj pomoći i podršci koja nam je značila da ekipno i pojedinačno ostvarimo zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Održana godišnja skupština IPSC Saveza Srbije

U Beogradu je održana svečana skupština Saveza za praktično streljaštvo Srbije. Ekipa Shooting academy “Dejan Vukojević” je i ove godine osvojila značajne rezultate:

– u ekipnom plasmanu osvojila je DRUGO mesto u IPSC ligi Srbije

– u ekipnom plasmanu osvojila je DRUGO mesto na Državnom prvenstvu Srbije u IPSC-u

– takmičar Saša Jasika osvojio je DRUGO mesto u diviziji produkcija seniori u ligi Srbije

– takmičar Miodrag Prljinčević osvojio je DRUGO mesto u diviziji open seniori u ligi Srbije

– takmičar Miodrag Priljinčević osvojio je TREĆE mesto u diviziji open seniori na Državnom prvenstvu Srbije

Takmičar Predrag Vasić je dobio posebno priznanje od IPSC Saveza Srbije za učešće na Evropskom prvenstvu u praktičnom streljaštvu gde je sa reprezentacijom Srbije osvojio drugo mesto u ekipnom plasmanu od 71 reprezentacije sa preko 2000 takmičara.

Srbija je vicešampion Evrope!

Naš strelac Predrag Vasić je član reprezentacije, koja je u Grčkoj zasluženo osvojila srebro!

Velika čast za našu zemlju, grad Požarevac i Akademiju.

Zahvaljujemo se našem gradu Požarevcu, sporskom savezu, akademcima i svim dobrim ljudima kojii su pomogli Vasićeve pripreme i odlazak na prvenstvo. Verovali smo u velike rezultate, zahvaljujući Bogu i velikom trudu, došli su i učinili nas ponosnima.

Živela Srbija!

Četvrto kolo lige Srbije 2023

Vicešampioni Srbije na četvrtom kolu lige. Akademci zasijali srebrnim sjajem… Na takmičenju koje je organizovao KPS Atom, pokazali smo svoj nivo i konstantnu formu.

Treće kolo lige Srbije 2023

Treće kolo lige Srbije, organizovano od KPS Kobre u Beogradu. Ozbiljan rezultat u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Akademci su ekipno zauzeli II mesto u Produkciji, Miodrag Prljinčević (senior) III mesto u diviziji Open, Saša Jasika (senior) III mesto u diviziji Produkcija. 

Član našeg kluba i reprezentativac Srbije, Predrag Vasić nastavlja pripremu za Evropsko prvenstvo koje se održava u Grčkoj, septembra meseca. Veliku zahvalnost dugujemo gradu Požarevcu i sportskom savezu našeg grada na pomoći u njegovoj pripremi.

Drugo kolo lige Srbije 2023

Akademci uspešno odradili drugo kolo lige. 

Rezultati Produkcija:
I mesto ekipno🥇🏆;
II mesto overal Predrag Vasić🥈;
III mesto Dejan Vukojević u ligi Srbije 🥉;
I mesto senior Saša Jasika.🥇
II mesto senior u Open-u Miodrag Prljinčević🥈.

Državno prvenstvo 2023

Državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu, održano je u Nišu. Naš tim je vicešampion Srbije za 2023. godinu. Nesvakidašnje takmičenje, kiša, blato, padovi.. Sve to nije bila prepreka nama, Akademcima, koji smo to sa dostojanstvom rešavali. Saša Jasika je zauzeo treće mesto u seniorskoj konkurenciji. Grad Požarevac je i na ovom takmičenju bio uz nas, naša velika podrška

Alsa PRO 2023

Tradicionalno takmičenje Alsa Pro u Indjiji, održano 23-24.04.2023.

Naš tim je zauzeo I mesto u najjačoj konkurenciji, u diviziji Produkcija.

Tim su činili Perić Ivan, Saša Jasika i Predrag Vasić.

To nisu bile jedine medalje, u pojedinačnoj konkurenciji, naši strelci su osvojili:

III mesto Predrag Vasić overal.

III mesto Saša Jasika u seniorima.

Neka veština pobedi!

Najbolji sportista grada Požarevca 2022.

Velika čast za našu akademiju!

Predrag Vasić je najbolji sportista grada Požarevca 2022. u kategoriji “Najbolji seniori”.

Veliko priznanje u profesionalnoj karijeri. Završetak jedne uspešne sezone sa najvećim priznanjima. Veliku zahvalnost dugujemo gradu Požarevcu, gradonačelniku, predsedniku sportskog saveza, predsedniku turističke organizacije i direktorki “Reč naroda”. Trudićemo se da i dalje prezentujemo praktično streljaštvo i budemo dostojni ambasadori ovog sporta. 

 

 

Svetsko prvenstvo 2022, Tajland

Predrag Vasić, član sportskog Udruženja za praktično streljaštvo “Shooting academy Dejan Vukojević” Požarevac, predstavljaće, kao reprezentativac, nacionalni tim na prestižnom Svetskom prvenstvu u praktičnom streljaštvu koje će se održati u Novembru na Tajlandu. Vasić je ostvario značajne rezultate u ligi za praktično streljaštvo Srbije, na Državnom prvenstvu Srbije, kao i na mnogim drugim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Odlazak na takmičenje su pomogli Sportski savez Grada Požarevca, Gradsko veće Požarevca i gradonačelnik.

 
 

 

Prvaci Grada Požarevca

Akademija Dejan Vukojević je izabrana za najbolji sportski tim grada Požarevca u 2021. godini. Uspeh Akademije na državnom nivou, osvajanje I.P.S.C. lige Srbije, Državnog prvenstva i Alfa kupa, omogućio kandidaturu na nivou grada. Veliku zahvalnost, kao ekipa dugujemo gradu Požarevcu, koji je prepoznao potencijal i dodelio nam ovu prestižnu nagradu. Trudićemo se da i dalje budemo najbolji prezenteri naše škole i grada, gde god se takmičili.

Akademija kroz sezonu 2021.

Posle osvojene druge pozicije u sezoni 2020. Akademci su sebi zadali visoke ciljeve, kako tempirati formu, stasati i napasti poziciju broj 1. Prvo kolo lige je opravdalo očekivanja, mnogo mukotrpnog rada se isplatilo… Prvo mesto na prvom kolu, ubrzo će na drugom kolu akademci potvrditi svoju klasu. Alsa Pro kup je bio u našim rukama, još jedno prvo mesto… Državni kup, odnosno veliko Državno prvenstvo je osvojeno sa najvećim faktorom, zlatna medalja. Ostalo je još jedno kolo i mi smo, klub koji postoji tek dve godine, PRVACI DRŽAVE. Desilo se, osećaj je, neopisiv, ali takodje i očekivan u našim glavama jer smo se ozbiljno spremali. Postali smo apsolutni državni prvaci, osvojili smo sve što se moglo osvojiti. Poslednje kolo smo završili na drugom mestu. Naši pojedinačni rezultati su takodje bili u prvih 5. Dejan Vukojević je bio treći u ligi Srbije, Miloš Vojinović četvrti, Predrag Vasić peti u Produkciji. Sledeća sezona je za pola godine, ostaje nam da se ne opuštamo, radimo kao da i do sada… 

Hvala svima na podršci, ovo je rezultat svih akademaca!

Akademci su apsolutni šampioni države.

Tim SA Dejan Vukojević BS je u ovoj godini osvojio sva takmičenja, na kojima je učestvovao. Možemo neskromno reći, nabrojati: prvo, drugo i treće kolo I.P.S.C. lige Srbije, Državno prvenstvo, Alsa Pro kup.

Očekujemo septembra četvrto kolo lige, ali nezvanično javljamo, naš tim je osvajač duple krune u sezoni 2021. SA Dejan Vukojević BS čini tim od 4 čoveka, predsednik Dejan Vukojević na čelu ekipe, kao dugogodišnji reprezentativac i višestruki prvak države. Predrag Vasić, vicešampion države u Produkciji. Miloš Vojinović, čovek koji je takodje, dugogodišnji član reprezentacije Srbije. Ivan Perić, naš licencirani instruktor praktičnog streljaštva. Akademija je pored prvog tima, imala još dve ekipe na takmičejima, za koje je bio zadužen Miodrag Prljinčević, senior, koji je pomagao mladjima i prenosio svoje veliko iskustvo. Ova godina je za nas uspešna na mnogim poljima, pored sportskih priznanja, kao mlad klub, možemo se pohvaliti i našim strelištem. Novo strelište, koje se nalazi pored Požarevca, gde možemo zajedno uživati u treninzima, druženjima, aktivnom odmoru, seminarima preživljavanja u prirodi ili nekom od kurseva borilačkih veština. Pozivamo vas u Akademiju, dobrodošli, a mi se javljamo sa izveštajem sa četvrtog kola.

Novosti:

Intervju našeg osnivača sa prijateljskom firmom MILITARYSHOP.RS

Preživljavanje u prirodi – osnovni nivo 26.06.2022.

Sunčani junski dan, idealni meteo uslovi, orni učesnici i namunjeni instruktori. Pravi uslovi za realizaciju još jedne aktivnosti preživljavanja u prirodi.  Izrada zaklona, paljenje vatre, filtracija vode, prva pomoć, samoniklo jestivo i lekovito bilje, pečurke… Puno izazova je postavljeno pred […]

IV kolo IPSC Lige Srbije

Poštovani prijatelji, sa ponosom vam javljamo konačne rezultate. Liga Srbije je završena, bilo je dosta izazova ove godine, ali kako je godina odmicala, naše planove smo sprovodili u delo. Ukupno je bilo 24 ekipe i 161 takmičar. Za našu ekipu […]

III kolo IPSC lige Srbije

 

See all our newsAkademija vam nudi obuku po sledećim programima:


OSNOVNA OBUKA

Osnovna obuka rukovanja vatrenim oružjem podrazumeva da pojedinac ili grupa, upoznaju Zakon o oružju i municiji, izgrade bezbednosnu kulturu kao jedan od najbitnih segmenata…

PROGRESIVNA OBUKA

Nakon uspešno savladane osnovne obuke, pojedinac ili grupa prelazi na progresivni nivo obuke, koji podrazumeva složeniju dinamiku i povezivanje svih elemenata…

REKREATIVNI PROGRAM

Rekreacija treba da nas fizički oživi od svakodnevnih briga i obaveza, kao i da nas psihološki podstakne da stičemo samokontrolu i time omogući da se sa novom snagom vratimo redovnim obavezama.

PREŽIVLJAVANJE U PRIRODI

 Obuka u izviđačkim veštinama, ishrana u prirodi, pružanje prve pomoći, orjentacija, osnovne alpinističke tehnike…

BORILAČKE VEŠTINE 

Obuka rekreativaca kao i pripadnika bezbedonosnih struktura…

TEAM BUILDING PROGRAM

Poboljšajte medjusobno razumevanje članova tima, povećajte im motivaciju, pospešite bolju saradnju unutar kompanije…

Play Video

Biografija

Prvo moje iskustvo u reprezentaciji Srbije bilo je Evropsko prvenstvo u bazi SAJ-a 2009. godine. Nakon toga, 2011. godine učestvovao sam na Svetskom prvenstvu na ostrvu Rodos, gde je učesće uzelo 64 reprezentacije. Kasnije 2013. godine učestvovao sam i na Evropskom prvenstvu u Portugalu. Sve su ovo neopisiva iskustva, prilika da vidim i pucam u društvu sa svim svetskim i evropskim šampionima, kao sto su Ljubiša Momčilović, Adam Tik, Erik Graufel, Džeri Mikulek, Tod Džeret itd.

Udjite u svet praktičnog streljaštva.

Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem mejla.

Adresa:

Hajduk Veljkova 63, Požarevac

Svetsko prvenstvo 2022, Tajland